Προφίλ

H εταιρεία Gh-art έκανε την αρχή της σαν μια οικογενειακή επιχείρηση λιανικής πώλησης από το 1990 και εξελίσσεται μέχρι και σήμερα. Σκοπός αλλά και στόχος της είναι να προσφέρει άριστο αποτέλεσμα ποιοτικά αλλά και οικονομικά, είτε για οικιακή χρήση, είτε για επαγγελματική.

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις της Gh-art παντός είδους, καθώς και οι ιδέες της σε σχέση με την αισθητική των πελατών της, έχουν φέρει σαν αποτέλεσμα την αναγνωρισιμότητα και την αξιοπιστία ανάμεσα σε επώνυμες επιχειρήσεις εμπορίας επίπλων.Το πιστό πελατολόγιο της Gh-art σε σχέση με το επίπεδο υψηλής ποιότητας και αμεσότητας παραδόσεων των προϊόντων, επέφερε αυτά τα 20 χρόνια πληθώρα συστάσεων νέων πελατών από τους ήδη ευχαριστημένους πελάτες της.

Η παροχή υπηρεσιών και συμβούλων της Gh-art σε σχέση με το χώρο σας, επαγγελματικό ή οικιακό, καθώς και η επιμονή στη λεπτομέρεια, το σχεδιασμό και το φινίρισμα του κάθε επίπλου ξεχωριστά, έχουν φέρει το άρτιο αποτέλεσμα στην Gh-art, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει με τις καλύτερες προδιαγραφές τις ανάγκες σας τόσο αισθητικές όσο και οικονομικές.

Με εκτίμηση

Ηρακλής Γκίνος